Accesare FONDURI EUROPENE

Acum 2 ani depuneam pe ultima suta de metri un proiect de Fonduri Europene, pe mediu rural, masura 312, fara mari sperante, dar increzatoare in norocul ultimului venit.

Cu mare bucurie in decembrie 2013 , de ziua fetitei mele- IRIS, aveam sa aflu de la omul care a fost zi de zi alaturi de mine, din toate punctele de vedere, ca am castigat acest proiect, ca este iligibil si ca ne putem apuca de achizitii.

Astazi, alaturi de acelasi om de nota 10, s-a desfasurat utima etapa a proiectului, au fost verificate achizitiile, aparatele, seriile aparatelor etc.

Totul a avut ca scop dotarea cabinetului  cu o masa ginecologica si o canapea de examinare moderne, un ecograf performant, aparatura necesara inseminarii intrauterine si nu in ultimul rand aparatura necesara  sterilizarii  instrumentelor.

As vrea sa-i multumesc din suflet consultantului meu  doamna CRISTINA COSMA pt ca m-a suportat si m-a ajutat sa duc la bun sfarsit proiectul.

Prin urmare incepand cu 1 Ianuarie 2015, pe langa sediul cel nou, mai spatios, adecvat noilor proceduri, pacientele vor beneficia si de aceasta aparatura noua.

Leave a Reply